همه چیزهایی که باید در مورد مسمومیت بدانید

همه چیزهایی که باید در مورد مسمومیت بدانید

حقایق سریع درباره مسمومیت
در اینجا برخی از نکات کلیدی در مورد مسمومیت وجود دارد. جزئیات بیشتر در مقاله اصلی است.
به طور متوسط ​​بشر بین 10 تا 18 بار در روز عبور می کند.
مردم اغلب بدون توجه به گاز می روند.
گاز سالم بی ضرر است و هیچ بویایی ندارد.
تغییرات شیوه زندگی اغلب می تواند باعث اختلال در نفخ شود.
گاهی اوقات یک وضعیت پزشکی اساسی وجود دارد که نیاز به توجه فوری دارد، مانند مسمومیت غذایی یا انسداد روده.
فشاری چیست؟
[درد کمر درد]
اگر متولدشده با درد شکم همراه باشد پزشک را ببینید.
وقتی ما غذا می خوریم، می خوریم یا بلع بزرگی می کنیم، مقدار کمی از هوا را نیز فرو بردیم.

این فرو ریختن در روده به وجود می آید.

گاز داخل سیستم گوارش ما عمدتا از نیتروژن و اکسیژن تشکیل شده است.

هنگامی که ما غذا را هضم می کنیم، گاز، عمدتا به شکل هیدروژن، متان و دی اکسید کربن آزاد می شود.

با ایجاد گاز، بدن ممکن است نیاز به از بین بردن آن، از طریق دهان، با خلط، و یا با عبور از باد را از طریق پاساژ مقعد.

استفراغ اغلب بدون آنکه از آن آگاهی داشته باشد رخ می دهد. بوی وجود ندارد و مقدار آن کوچک است. هنگامی که بوی وجود دارد، معمولا مقدار کمی از گازهای گوگرد وجود دارد. اگر غذا به درستی هضم نشده باشد، شروع به تجزیه می کند و سولفور را آزاد می کند.

 
علل
استفراغ می تواند نتیجه فرایندهای طبیعی بدن باشد، یا ممکن است از یک بیماری که بر دستگاه گوارش تاثیر می گذارد، ایجاد شود.

منابع بیرونی آنهایی هستند که از خارج می آیند. وقتی که ما غذا، نوشیدنی یا بلعیدن بزاق را بویژه وقتی که بیش از حد بزاق تولید می شود، به دلیل تهوع و یا ریفلاکس اسید، هوا را می بلعیم.

منابع درون زا در داخل روده قرار دارند. گاز ممکن است به عنوان یک محصول جانبی هضم غذاهای خاص، و یا زمانی که غذاها به طور کامل هضم نشده است.

اگر غذا به طور کامل توسط معده یا روده کوچک هضم نشده باشد، وقتی که به روده بزرگ می رسد، نفخ شکمی می تواند رخ دهد.

چرا بعضی از غذاها گاز بیشتری تولید می کنند؟
غذاهایی که باعث فتق عصبی می شوند، در برخی از پلی ساکارید ها، به ویژه الیگوساکاریدها، مانند انولین، بالا می باشند. اینولین متعلق به یک کلاس از الیاف غذایی شناخته شده به عنوان فروکتان است.

نمونه هایی از غذاها که می توانند فتحالگی را بدتر کنند عبارتند از:

سبزیجات مانند آرتیشو، بروکلی، پیاز، گل کلم، کلم، سیر، پیاز، لوبیا، جوانه بروسیا و ریشه
غلات، مانند گندم یا جو
پالس ها، از جمله لوبیا و عدس
محصولات لبنی
مخمر در محصولات پخته شده، مانند نان
کاشوبادام هندی

نظر شما چیست ؟

* نام
* ایمیل منشر نمی شود.
   وبسایت دارای http باشدhttp://)
* نظر
ضد ربات